Uitnodiging tekst kerstborrel

Kaartje2go is ondertussen uitgegroeid tot 1 van de grootste aanbieders van zakelijke kerstkaarten in Nederland. Meer dan 1750 zakelijke klanten bestellen al jaren hun kerstkaarten eenvoudig online bij Kaartje2go!

Voornaamste redenen voor zakelijke klanten zijn

  • Snel
  • Origineel
  • Voordelig

En ook in de consumentenmarkt wordt Kaartje2go gewaardeerd. In juli 2011 als beste getest door Vara Kassa. En eerder ook al werd Kaartje2go als beste kaartenleverancier beoordeelt door de Consumentenbond. De mooiste kerstkaarten maak je zo, bij Kaartje2go!

En we maken niet alleen kerstkaarten voor onze klanten. Jullie maken ook steeds vaker een uitnodiging voor een kerstborrel. Wat zet je op een uitnodiging voor je kerstborrel? Bijvoorbeeld het volgende:

Jaarlijkse kerstborrel

Al lijkt Kerst nog ver weg, graag nodigen wij onze klanten, relaties, collega’s en vrienden uit voor onze jaarlijkse NAAM Kerstborrel. In JAARTAL zullen wij u en uw partner of collega graag voor de derde keer begroeten op DATUM van TIJDSTIP-ca. TIJDSTIP uur op de LOCATIE aan de STRAATin LOCATIE.

Ook ditmaal wachten u heerlijke gerechten, warme en koude drankjes, een leuk gesprek en, wie weet, een bezoekje van de Kerstman…..

Om goed voorbereid te zijn, vragen wij u ons vóór DATUM a.s. via EMAIL te laten weten of u komt.

Hier vind je meer teksten voor je kerstborrel .

Ook de mooiste zakelijke kerstkaart uitnodiging maak je zo, bij Kaartje2go!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart